BY LIBORKOVAR.MAIL

Umělá inteligence (AI) pro každého - kurz pro začátečníky

Ponořte se do světa AI a objevte, jak může změnit i váš život! Ukážu vám, že mít AI pomocníka na své straně se skutečně vyplatí a jak na to. Navíc získáte mou e-knihu Promptování nový způsob práce, více než 600 promptů a další bonusy. Přidejte se k ostatním, pokud nechcete zůstat pozadu.
view_module Modules 8
menu_book Sessions 18
(4.8)

About This Product:


Slyšeli jste, že by vás AI mohla nahradit? Že díky AI můžete být v práci produktivnější a stihnout více za méně času? Nebo jak vám může pomáhat se studiem? Nevíte jak začít nebo jak tohoto převratného pomocníka pořádně využít? Pak jste na správném místě.

 

Pokud chcete ovládnout sílu umělé inteligence a získat výhody, které to přináší, tento kurz je přesně to, co potřebujete! Představuji vám můj nejúspěšnější online kurz pro začátečníky "Umělá inteligence pro každého"! 

Dozvíte se vše, co potřebujete vědět, abyste mohli začít úspěšně využívat AI v práci i doma, zvýšili svou hodnotu na trhu, a dokázali se lépe připravit na to, co nás čeká v příštích letech.

 

Proč?

 

📘 Jednoduchá a srozumitelná forma, vhodná i pro "NEajťáky".

🎥 Více než 130 minut videa, ke každému modulu poznámky a prompty pro zkopírování.

🤖 Seznámíte se s tím, co jsou chatboti jako ChatGPT a jak fungují velké jazykové modely (LLM), které je pohání.

💼 Naučíte se ovládat chatboty jako profesionál, i když teprve začínáte. Výstupy, které z ChatGPT získáte, pak budou násobně lepší.

🔑 Objevíte 3 klíče pro vytvoření dokonalých promptů.

🚀 Naučíte se využívat ChatGPT, aby vytvářelo prompty za vás.

🛡️ Zjistíte, jak se bránit AI hrozbám, které se již šíří po celém světě.

🌟 Objevíte nejlepší AI aplikace, které nejčastěji používám osobně.

 

Do kurzu postupně doplňuji další videa a pravidelně vysílám živě.

 

Ať už jste podnikatel, student, nebo chcete umělou inteligenci využívat v práci, tento kurz vám otevře dveře do světa nekonečných možností s AI pomocníkem po vašem boku. Nechte se inspirovat, naučte se nové dovednosti a připravte se na vysněný život v éře umělé inteligence!

 

Bonusy

 

E-kniha Promptování nový způsob práce

  • Kompletní manuál pro generování textů o obrázků pomocí AI.
  • Ukázky promptů a příklady použití.
  • Doživotní aktualizace e-knihy.
  • Podpůrná videa a odkazy na cenné zdroje informací.

 

Knihovna promptů (více než 600 promptů pro ChatGPT a další chatboty)

  • Více než 130 odladěných promptů a další pravidelně přibývají.
  • Více než 500 promptů z více než 15 kategorií pro vaši inspiraci využití chatbotů.

 

Srovnání chatbotů

  • Vyberte si vhodného chatbota podle ceny a jeho schopností.
  • Detailní srovnání chatbotů.

 

Omalovánka pro děti

  • Omalovánka se zvířátky a superhrdiny vytvořená pomocí AI

 

Video 10 dovedností budoucnosti (bude přidáno 7.4.2024)

  • Dovednosti, které budou užitečné i době s AI všude kolem nás.
  • Dovednosti, které AI těžko nahradí a budete je potřebovat.

 

Buďte krok před ostatními a udělejte z AI vašeho spojence!

Přihlaste se do kurzu za pouhých 299 Kč ještě dnes!

Program Details


O kurzu + dárky
Available Now
Obsah jednotlivých kapitol
Available Now

Generativní umělá inteligence
Available Now

1 Vývoj AI už nejde zastavit
Available Now
2. AI zvýší vaši hodnotu
Available Now
3. a 4. Lepší informace a více času
Available Now
5. Negativním důsledkům se nevyhneme + 7 tipů jak se chránit
Available Now

AI v práci
Available Now
AI doma
Available Now

Základní kameny
Available Now
3 klíče k dokonalému promptu
Available Now
Prompt TIP
Available Now

TOP chatboti
Available Now
ChatGPT kompletní návod - díl 1.
Available Now
ChatGPT kompletní návod - díl 2.
Available Now
ChatGPT kompletní návod - díl 3.
Available Now

Nejčastěji používám ...
Available Now

Nový začátek - pár tipů na závěr
Available Now

What Do People Think About This Program?


4.8

(3)
66%
33%
0%
0%
0%
Reviews
Michala Brožová
Apr 13, 2024
Jan Šťastný
May 20, 2024
Petr Molka
Aug 24, 2024
Super
Libor Kovar

Pomáhám podnikatelům a lídrům se vzděláváním týmů i celých firem a s nasazením AI napříč organizací, aby se všichni mohli věnovat činnostem s vyšší přidanou hodnotou.
See Full Biography >

Počítače a technologie mě fascinují už od mých deseti let. Tehdy jsem se naučil počítač rozebrat a zase složit, což tátu moc nenadchlo, když viděl jak se šťourám v tehdy velmi vzácném zařízení. Později jsem se naučil programovat a využívat počítače lépe než lidé kolem mě. Nakonec jsem je i studoval na ČVUT, ale utekl jsem k podnikání a práci s lidmi. V posledních letech jsem začal se vzděláváním dospělých a když se mi do ruky dostalo ChatGPT, uvědomil jsem si, že teď bude důležité pomoct lidem, rychle se naučit AI využívat.

Z toho co jsem zatím v životě mohl sledovat, mám pocit že se nemůžeme spoléhat nato, že by stát nebo systém školství dokázal společnost připravit na to co se děje. Obzvlášť v případě umělé inteligence, která se vyvíjí exponenciálně, tedy na konci každého roku je násobně lepší než v roce předchozím. To mě přivedlo k tomu, přispět svou troškou, a pomoci co nejvíce lidem AI využít. Věřím, že si všichni zaslouží žít bohatý a šťastný život, a že AI to dnes může umožnit téměř každému. Proto píšu knihy, tvořím kurzy a vzdělávací videa dostupná všem s motem "Umělá inteligence pro každého", jak jsem pojmenoval i svůj Youtube kanál.

 

Hlavně pomáhám lídrům a podnikatelům využít AI tak, aby se nám všem žilo a pracovalo lépe a všichni jsme mohli pracovat na něčem co dává smysl.

 

Pokud u vás ve firmě nevíte, jak AI využít k růstu produktivity zaměstnanců, automatizaci rutinních činností, a jak svoje lidi rychle naučit s AI pracovat, můžete se na mě obrátit. V AI Inovace pomáháme firmám a podnikatelům naplánovat, vybrat a nasadit generativní AI napříč firmou. Součástí spolupráce je také vzdělávání formou kurzů a workshopů a vytvoření interního manuálu pro práci s AI.

Nebudete tak muset tápat ve tmě, ani hledat vhodné řešení na vlastní pěst, ani utrácet za řešení, která budou zítra irelevantní.

V AI Inovace se soustředíme na to, abyste se mohli soustředit na to v čem jste dobří. A my vám pomůžeme posunout vaše podnikání na další úroveň s pomocí AI. 

Ušetříte tak spoustu času a peněz, a vaši lidé se budou moci věnovat práci s vyšší přidanou hodnotou.

See Short Biography >

Access other courses by Libor
Get This Course Today
Kč299.00
Disclaimer: The views, information, or opinions expressed on or during any mastermind or otherwise publicized on our online and mobile resources are solely those of the creating authors or contributors and not those of MasterMind Consulting, LLC (“MasterMind”) or its affiliates. Furthermore, Mastermind Consulting, LLC is not responsible for and does not verify the accuracy of any of the information used or provided by the Seller. You are purchasing from a third-party Seller and not from MasterMind. Seller is responsible for customer service and refunds for your purchase. MasterMind does not assume any liability for the content provided by Seller and does not act as Seller’s agent. For courses that are not live events (not hosted on a specific date), all sales are subject to a 7 day cancellation period. For live events (hosted on a specific date), all sales are subject to a 3 day cancellation period. For courses that have live sessions over an extended or distributed period of time, all sales are subject to a prorated refund based on the number of sessions that have been attended or participated in.

Disclosure: Úspěšnost při dosahování výsledků uvedených v materiálech závisí na několika faktorech, například na vašem vzdělání, zkušenostech a pracovní morálce. Vzhledem k tomu, že se tyto faktory u jednotlivých osob liší, nemůžeme úspěch zaručit. Vaše výsledky se mohou lišit.